jueves, 14 de junio de 2012

LES TORTORES FAN DE CUINERS

Els nins i nines de la classe de les Tòrtores varen aprofitar les lletugues que tenien sembrades a l'hort per fer una ensalada. Mmmmmm boníssima!

jueves, 7 de junio de 2012

COLÒNIES 2012

Més fotos de les activitats que han fet avui al matí. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Notícies de les colònies, han passat bona nit, han berenat i ja estan en marxa!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Aquí tenim més fotos de les colònies, els infants han anat amb canoa, han fet tir amb arc !! 
  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Els infants de les colònies ja han dinat macarrons, truita amb ensalada i iogurt.

-----------------------------------------------------------------------------------

Els falcons, els tords i els voltors ja han arribat a les colònies i estan berenant. Tot ha anat molt bé.

miércoles, 6 de junio de 2012

SIMULACRE

El passat 29 de Maig es va realitzar al centre un simulacre d'emergència. Les passes que es varen dur a terme varen ser: avis al cap d'emergència, intervenció (simular l'intent d'apagar el foc), avís d'alarma, evaquació al pati que es va realitzar de manera ordenada i serena, finalment es va donar per acabat el dimulacre.

lunes, 4 de junio de 2012

CANÇÓ PER DORMIR NINES

El passat 17 de Maig vàrem fer un recital de poesia a l'escola. A continuació vos adjuntam el vídeo dels Tords (2n B) i la seva poesia "Cançó per dormir nines".