martes, 28 de mayo de 2013

Diada Mediambiental

Dijous 30 de maig - Educació Infantil
Divendres 31 de maig - Educació Primària

Benvolgudes famílies:
Després d'ajornar la diada mediambiental per motius meteorològics, a la fi la podrem dur a terme aquesta setmana.
El tema principal de la diada serà: "Saps reciclar?".
Durant el matí els infants participaran a una divertida gimcana, visitaran l'exposició sobre el medi ambient i podran jugar amb el castell inflable que ens deixa el Consell Insular. Hi haurà un petit obsequi per a tothom.
A les 14h, les famílies podreu visitar (ambdós dies) les exposicions que hi haurà al porxo de primària.

jueves, 23 de mayo de 2013

Nius

Aquesta primavera ha arribat el moment d’exposar i penjar al nostre bosquet els nius que amb tant d’afecte els vostres fills i filles han realitzat durant el passat curs en les classes d’educació plàstica.
En aquests enllaços trobareu un document amb informació del projecte.



miércoles, 22 de mayo de 2013

Wild Animals (3r EP)

We study Wild animals in English class. Here there are some examples of our descriptions! They're really nice!

lunes, 20 de mayo de 2013

Activitats del dia del llibre

EL LLIBRE MÀGIC
En commemoració del dia del llibre hem realitzat una sèrie d’ activitats sobre el conte “Un botó que enamora” de l’ autor Carlioz Pauline.
Tot va començar el dia que ens trobàrem el hall de la nostra escola ple de botons a terra. N’ hi havia de grossos i de petits i de colors variats. També hi havia un cor gros dibuixat en una de les parets. Ningú no entenia res!!! Tots els alumnes,sense saber per quin motiu, havien d’ aferrar un botó dins d’ aquest cor. Quan el cor va estar ben ple de botons, just a devora, envoltat per una tela brillant de seda aparegué un conte titulat: “ Un botó que enamora”. Tots els nins i nines de la nostra escola han escoltat aquest conte. Cada un i cada una dels nostres alumnes han decorat un abric perquè és el que més els agrada als protagonistes d’ aquest conte i ha pogut opinar sobre aquest: fer dibuixos,escriure comentaris… Amb tot això, hem elaborat un llibre de comentaris que esperam que us agradi!